Intretinerea Gentilor

Va rugam sa respectaţi instructiunile de utilizare precum si semnificatia simbolurilor grafice.
1. Articolele cu fete din piele presata se curata cu o carpa moale sau cu o perie fina. Petele de grasime sau alte impuritati se indeparteaza cu o carpa moale din bumbac inmuiata in solutie de detergent lichid dizolvat in apa, detergentul nu trebuie sa contina clor sau inalbitori şi trebuie sa aiba concentratia de 1-2 %.
2. Este contraindicata aplicarea unei solutii de detergent lichid direct pe produsul cu fete din piele, deoarece poate decolora, lasa pete sau distruge in intregime produsul.
3. Articolele cu fete din piele de antilopa se curata cu o perie speciala pentru pielea de antilopa. Nu folositi apa pentru ca materialul se poate pata. Petele de ulei sau de grasime se indeparteaza folosind o solutie contra petelor, special pentru pielea de antilopa.
4. Articolele din piele ecologica se curata de praf cu o carpa uscata. Petele pot fi indepartate cu o carpa inmuiata in solutie de detergent lichid dizolvat in apa. Detergentul nu trebuie sa contina clor sau inalbitori şi trebuie sa aiba concentratia de 1-2 %.
5. Articolele cu fete textile se recomanda a fi purtate pe timp uscat. Dupa fiecare purtare, se vor curata de praf cu o carpa uscata. Petele de ulei sau de grasime pot fi indepartate cu solutii pentru pete, destinate materialelor textile.
6.Produsele cu fete din lac, piele metalizata sau lacuite se curata cu o carpa moale, uscata.
7. Daca s-a realizat curatarea produselor cu solutie de detergent lichid dizolvat in apa, acestea se vor usca natural, la temperatura camerei.
8. Este recomandat ca poşetele sa se depoziteze prin umplerea cu hartie sau materiale textile moi, pentru a li se mentine forma. Nu fortati uscarea la radiator, foc, uscator de par sau alta sursa directa de caldura

Comerciantul nu poate fi raspunzator pentru incidentele provenind din nerespectarea instructiunilor de mai sus sau pentru disconfortul provenit din purtarea incaltamintei de marime nepotrivita. Nerespectarea acestor instructiuni duce la pierderea garantiei.


Intretinerea Imbracamintei


Va rugam sa respectati instructiunile de utilizare precum si semnificatia simbolurilor grafice.
1. Pentru pastrarea caracteristicilor calitative ale produselor, va rugam sa respectati recomandarile de intretinere prezentate pe etichetele acestora.
2. Textilele noi, colorate, se vor separa pe tonuri de culoare şi se vor spala prima data separat.
3. Textilele de culoare alba se vor spala separat de cele colorate.
4. Pentru a proteja aspectul şi culoarea materialului pe durata spalarii automate, va rugam sa dozati cantitatea de detergent conform indicatiilor de pe cutie şi sa intoarceti produsele cu partea exterioara in interior.
5. Nu lasati articolele de imbracaminte sa se murdareasca excesiv pentru a le spala.
6. Inaintea spalarii, articolele patate se supun curatarii cu o solutie pentru indepartarea petelor, dupa caz.

7. Articolele din piele ecologica se curata de praf cu o carpa uscata. Petele pot fi indepartate cu o carpa inmuiata in solutie de detergent lichid dizolvat in apa. Detergentul nu trebuie sa contina clor sau inalbitori şi trebuie sa aiba concentratia de 1-2 %.