Transport:

Pentru comenzile cu valoare mai mare de 239 Lei transportul este Gratuit

Pentru comenzile cu valoare mai mica de 240Lei, costul de transport este de 18 lei, oriunde in Romania. La pretul comenzii se va adauga costul transportului. Astfel ,daca o comanda este in valoare de 60 de lei, pentru orasul Timisoara, pretul final al comenzii de achitat la primirea coletului, va fi de 78 de lei .

Termenul de livrare standard este de 2-3 zile ( lucratoare ) . 

Magazinul www.Jadu.ro Nu vinde in afara Romaniei .

Returnare:

Produsele achizitionate la distanta:

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile Calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. 

Inapoierea banilor se va face , conform OUG 34/2014, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea notificarii de retragere, dar se poate amana rambursarea pana cand se primeste coletul, sau pana cand clientul trimite o confirmare ca a expediat coletul, luandu-se in considerare data cea mai apropiata. 

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului. Din motive de igiena nu se accepta pentru returnare produsele purtate sau care prezinta modificari fizice, ambalaje deteriorate etc.  Coletele trimise cu ramburs si coletele pentru care contravaloarea transportului nu a fost achitata vor fi refuzate fara notificare in prealabil.

Din motive care tin de igiena lenjeria intima nu se poate returna. 

Pentru a returna un produs va rugam sa ne cereti pe e-mail ( contact@jadu.ro ) adresa la care trebuie trimis produsul.

Comenzile plasate pe persoana juridica nu beneficiază de dreptul de retur în 14 zile. Rambursarea Banilor:

Pentru rambursarea banilor trebuie sa ne comunici pe email contul tau bancar ( si anume: contul IBAN, de 24 de caractere, alaturi de titularul cardului si anume: persoana care a comandat produsul/ele) si noi iti vom transfera suma in lei.
Returnarea banilor se face exlusiv prin transfer bancar.

Inapoierea banilor se va face , conform OUG 34/2014, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea notificarii de retragere, dar se poate amana rambursarea pana cand se primeste coletul, sau pana cand clientul trimite o confirmare ca a expediat coletul, luandu-se in considerare data cea mai apropiata. 

Produsele primite defecte:

In eventualitatea in care produsul achizitionat prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs nou, cu conditia notificarii in scris a Jadu.ro in termen de max. 48 de ore de la receptionarea coletului printr-un e-mail (contact@jadu.ro) in care sa fie atasata fotografia defectului. Produsul va fi trimis in termen de 15 zile de noi catre dumneavoastra din momentul primirii notificarii.In eventualitatea in care acelasi tip de produs nu exista pe stoc,clientul poate alege un alt produs la un pret similar,sau unu cu o valoare mai mare,urmand sa plateasca diferenta.

Dimensiunile produselor pot sa difere cu -+ 1-3 cm. Reclamatiile pe aceasta tema vor fi considerate nule. 

Nuanta, tonul si intensitatea culorii pot sa difere in functie de setarile ecranului dvs. Reclamatiile tip "Produsele nu sunt ca in poza" vor fi considerate nule. 

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform. Daca Jadu.ro nu poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului. 

Societatea noastra isi rezerva dreptul de a putea refuza primirea produselor in cazul in care acestea au fost returnate intr-o stare care nu mai permite revanzarea lor (ex: deteriorate, purtate, rupte, cu obiecte lipsa -inclusiv elementele de impachetare, etc.)

Coletele ce nu corespund din punct de vedere estetic vor fi refuzate. Pentru a se evita neintelegerile, coletul va fi fotografiat si se va intocmi impreuna cu reprezentantul firmei de curierat un proces verbal in care se va specifica starea coletului.

Costul transportului produselor in cazul returului de la Jadu.ro catre client si de la client catre Jadu.ro revine in sarcina clientului.

*Toate termenele de expediere si livrare se calculeaza in Zile/ore Lucratoare !

In momentul lansarii unei comenzi clientul este de acord cu termenii si toate conditiile prezentate mai sus.

Jadu.ro isi rezerva dreptul de a anula unilateral orice comanda,fara un anumit motiv si fara a anunta cumparatorul.

Conciliere Amiabila

Dacă aveți probleme legate de o comandă, care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau cu persoana cu care discutați, puteți lua legătura cu noi pentru o conciliere internă gratuită la contact@jadu.ro