Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului Jadu.ro (jadu.ro)

Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta. 

Administratorul site-ului Jadu.ro (jadu.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment. 

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala 

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor. 

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia. 

Jadu.ro declara ca magazinul detine drept de autor sau de folosinta asupra cotinutului- text si imagini.

Oricine poate sesiza e eventuala incalcare a dreptului de autor la adresa de e-mail contact@jadu.ro

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului 

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si Jadu.ro (jadu.ro) sunt reglementate oficial de OUG 34/2014, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta. 

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile Calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. 

Modelul de formular de retragere il puteti vedea aici : http://www.jadu.ro/info/formular-retragere

Inapoierea banilor se va face , conform OUG 34/2014, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea notificarii de retragere, dar se poate amana rambursarea pana cand se primeste coletul, sau pana cand clientul trimite o confirmare ca a expediat coletul, luandu-se in considerare data cea mai apropiata. 

Administratorul Jadu.ro (jadu.ro) face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard. 

Garanția legală de conformitate

Magazinul nostru respectă garanția legală de conformitate pentru produsele comercializate.


Frauda 

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Jadu.ro (jadu.ro)nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului. 

Drept aplicabil 

Prin folosirea site-ului Jadu.ro (jadu.ro), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii Jadu.ro (jadu.ro) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare. 

Disponibilitatea serviciului 

Administratorul Jadu.ro (jadu.ro) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului Jadu.ro (jadu.ro) in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

*Jadu.ro isi rezerva dreptul de a anula unilateral orice comanda,fara un anumit motiv si fara a anunta cumparatorul. 

**Jadu.ro isi rezerva dreptul de a prelungi termenul de livrare cu 3-5 zile lucratoare!

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email  : contact@jadu.ro

Rezolvarea reclamatiilor prin platforma SOL


Platforma SOL nu este o instanță de judecată, ci practic un portal care ajută consumatorii să ia legătura cu comercianții sau să apeleze la un organism însărcinat cu rezolvarea reclamațiilor consumatorilor. Sau, mai juridic explicat, este un “punct de intrare unic pentru consumatorii și comercianții care doresc o soluționare pe cale extrajudiciară a litigiilor incluse în domeniul de aplicare a prezentului regulament” (se arată în Regulamentul 52/2013, documentul care reglementează platforma).


Platforma este dedicată rezolvării problemelor din comerțul online. Puteti accesa platforma aici: Platforma SOL 

Conciliere Amiabila

Dacă aveți probleme legate de o comandă, care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau cu persoana cu care discutați, puteți lua legătura pentru o conciliere internă gratuită la contact@jadu.ro


Magazinul Online respectă criteriile de preselecție GPeC și a aderat la standardele Trusted.ro