7 tendințe de păr cu o întreținere redusă care vor domina în 2021

Iată-ne în 2021 și, deși a fost deja la fel de plin de întorsături neașteptate ca și predecesorul său, ne-am planificat in continuare cu optimism să profităm la maximum de acest an. Am început asamblarea mentală a costumelor fanteziste pentru nunți si evenimentele ce vor urma. Incertitudinea încă se învârte în jurul nostru. Există o întrebare care ne tot revine in minte: Care vor fi de fapt tendințele definitorii ale părului din 2021?


Întorcandu-ne in martie, anul trecut, când frizerii din întreaga țară au fost nevoiți să închidă ușile, nimeni nu a putut sa prevada impactul pe care urma sa il aiba acest lucru asupra parului nostru. Cei care nu puteau suporta ideea de rădăcini crescute nu aveau altă opțiune decât să se reîntâlnească cu vopseaua la domiciliu, în timp ce alții cu părul mai scurt trebuiau să fie apti in a lucra cu o foarfeca sau un aparat de ras, cat mai repede cu putinta.Este posibil ca unii dintre voi să fi găsit acest lucru eliberator. Poate ca unii dintre voi, de atunci ati adoptat rutine de întreținere a parului mult mai reduse, insa pentru alții, timpul petrecut departe de scaunul coaforului nu a făcut decât să-și confirme dragostea față de salon. Ceea ce vrem să știm este, unde ne lasă asta și ce potențiale tendințe de coafură avem în 2021? Da scroll in jos si haide sa vedem care consideram noi că vor fi cele mai mari tendințe de păr în 2021.


SOFT BALAYAGE
SCURT, TAIETURI CONICE
GRI
BOB
ARAMIU
LONG & MESSY

Comentarii

Articole similare

Horoscopul banilor Noiembrie 2021
Horoscopul banilor Noiembrie 2021
Tu cat de plin ai portofelul in functie de zodie? In aceasta luna, Fecioarele si Capricornii se descurca extraordinar pe plan financiar. Desi vor fi pusi in situatii dificile,...