Borseta – o piesă de rezistență mereu la modă

În anii 90 borsetele s-au bucurat de o popularitate impresionanta, fiind modelele de genți preferate ale Samanthei Jones, eroina serialului „ Sex and the City”.  Aceasta piesa de rezisență a garderobei feminine a fost purtată mai întâi de barbați, iar astăzi este completarea perfectă a unei ținute feminie.

Borseta sau centura pormoneu cum mai este cunoscută în ziua de azi este un accesoriu sofisticat, la prima vedere nu foarte ușor de purtat, dar care transmite un mesaj despre feminism și femeia modernă.

De la apariția lor și până în prezent, borseta a trecut prin multe transformări, ajunsă astăzi să fie preferatul model de geantă în ținutele street style. Indiferent de anotimp, purtate în jurul taliei alături de rochii vaporoase sau într-un mod foarte lejer aruncată pe un umăr alături de un pulover tricotat, borsetele eliberează femeile de greutatea inutilă a numeroaselor obiecte dintr-o geantă.

În diverse forme și modele, mici dar încăpătoare, borsetele pot fi plusul oricărei ținute și pot fi purtate în diverse moduri:


1. Pe un umăr

Centura portmoneu poate fi purtată cât mai lejer, aruncată neglijent pe umăr, în acest caz având un rol stilistic evident.


2. Pe diagonala pieptului, tip poștaș

O borsetă cu bandulieră poate fi purtată peste piept, similar genții poștaș, iar buzunarul să fie poziționat în față, sub sâni, fie pe lateral, în stil cross-body.


O putem purta chiar și pe spate, in același stil ca mai sus.

Sau pe spate, dar în jurul taliei.

Pe site-ul nostru găsiți diverse modele, atât elegante, cât și sport. Influencerii s-au bucurat de-a lungul timpului de modelele Jadu.

 

 


Descopera modelel noastre: 
Comentarii

Articole similare

Ce geanta se potriveste la adidasi?
Ce geanta se potriveste la adidasi?
În viața modernă, este aproape imposibil să supraviețuiești fără haine și pantofi confortabili în dulapul tău. Dupa o zi lunga de stat in picioare sau de umblat in stanga si in dreapta, trebuie să ne...