Horoscopul banilor Noiembrie 2021

Tu cat de plin ai portofelul in functie de zodie?


In aceasta luna, Fecioarele si Capricornii se descurca extraordinar pe plan financiar. Desi vor fi pusi in situatii dificile, acestia vor dovedi ca ideile lor produc bani indiferent de situatie.

Insa nu doar fecioarele si capricornii se vor bucura de un portofel plin in luna Noiembrie. Nativii din zodia Leu si Sagetator vor avea si ei o perioada linistita de care se pot bucura, deoarece si acestia o vor duce destul de bine financiar. Mai mult chiar, acestia nu se vor limita la sumele de bani prezente, ci se vor folosi de anumite economii pentru a incepe niste investitii.

 

Pentru Tauri, din pacate, luna Noiembrie nu este o perioada chiar atat de buna. Vor realiza ca unele idei ale lor nu au fost atat de fructuase si din aceasta cauza este necesara o schimbare a tacticii.

Berbecii trebuie sa fie ceva mai atenti la cheltuieli deoarece unele decizii ii pot costa foarte mult din punct de vedere financiar. Este bine sa se consulte si cu familia si prietenii inainte de a pune in practica anumite idei ce tin de achizitii.

Cand vine vorba de Pesti, Raci, Balante si Varsatori, nu putem spune ca o duc nici ei prea rau, insa totul se poate schimba intr-o clipita. Este de preferat sa aiba grija si sa noteze banii pe care ii dau. 

Balantele vor continua sa achizitioneze lucruri pentru casa. Acestia nu vor ezita sa-si creeze comfortul mult dorit. Totusi ar trebui sa fie atenti la obectele achizitionate deoarece exista riscul de a lua teapa.

Varsatorii nu au nevoie de o perioada buna din punct de vedere financiar deoarece ei sunt obisnuiti sa economiseasca. Indiferent de situatie, buna sau rea, ei se vor descurca cu banii.

Gemenii si Scorpionii vor avea o luna destul de grea. Ei tind sa faca investitii destul de proaste si inevitabil, la un moment dat, vor pierde niste bani.

Spre deosebire de Gemeni, care treptat, renunta la anumite capricii pentru a se incadra in bani, Scorpionii se vor ambitiona si vor cauta noi surse de finantare.


Comentarii

Articole similare

Horoscopul banilor Noiembrie 2021
Horoscopul banilor Noiembrie 2021
Tu cat de plin ai portofelul in functie de zodie? In aceasta luna, Fecioarele si Capricornii se descurca extraordinar pe plan financiar. Desi vor fi pusi in situatii dificile,...