Modul in care porti geanta iti dezvaluie personalitatea

Stiai ca modul in care porti geanta dezvãluie multe despre personalitatea ta?

1. IN SPATE: Daca preferi un rucsac pe care sa-l porti in spate, inseamna ca esti o adevarata aventuriera. Esti mereu pregatita pentru noi calatorii si adori iesirile in oras si plimbarile lungi.

 

 

2. PE UMAR: Daca porti geanta pe umar, indiferent ca este vorba de umarul stang sau drept, esti o persoana care citeste foarte mult. In plus, esti genul de persoana care analizeaza bine orice situatie inainte de a actiona.

 

 

3. IN MÂNÃ: Obisnuiesti sa tii geanta in mana? Atunci adori sa detii controlul asupra oricarei situatii si in orice circumstante. Esti mereu informata si nu eziti sa iti spui parerea si sa o sustii, chiar daca cei din jur incearca sa o demonteze.

 4. IN FATÃ: Porti geanta in fata? Atunci esti o femeie agitata, mereu pe fuga. In acelasi timp, ai o minte agera si esti o persoana foarte inteligenta si iti place sa descoperi mereu lucruri noi.

 

 

5. CROSSBODY: Porti geanta petrecuta peste gat? Atunci esti o persoana care iubeste siguranta. Femeile care adopta acest stil de purtare a gentii sunt persoane blande, darnice si generoase cu cei din jur.

 

 

Comentarii

Articole similare

Ce geanta se potriveste la adidasi?
Ce geanta se potriveste la adidasi?
În viața modernă, este aproape imposibil să supraviețuiești fără haine și pantofi confortabili în dulapul tău. Dupa o zi lunga de stat in picioare sau de umblat in stanga si in dreapta, trebuie să ne...
SUMMER - Tinutele saptamanii
SUMMER - Tinutele saptamanii
Daca si tu ai inceput sa faci ordine prin garderoba si sa iti pregatesti deja tinutele de vara, atunci acest articol e pentru tine! Ne place sa ne inspiram de la influencerii de top si sa avem grija...