Noul regulament pentru prima întâlnire: pantaloni de trening, fără machiaj

De la intalnirile romantice in oras la o cafenea sau seara la un pahar de vin pe o tereasa am ajuns la a cunoaste persoana iubita la un date intr-un video call pe whatsapp. Tocurile, dresul si rochia aia speciala s-au transformat acel trening plusat si sneakersii de zile bune. Pandemia a schimbat totul.

Nemachiata, dar cu parul aranjat, in trening, dar cu incaltarile de ocazie, ne pregatim sa mergem oriunde si in orice moment al zilei. Pandemia a schimbat total regulile jocului. Este mult mai usor sa rezolvam acea lista de "to do" atunci cand nu ne chinuie sacoul mult prea cambrat sau incaltarile incomode. Parca mintea e mai relaxata atunci cand tinuta ne ofera comfortul de acasa. 

Moi, elastice și confortabile, sunt apogeul hainelor loungewear. In zilele noastre, cu linia fină care începe să se esompeze între casă și birou, este plăcut să ai niște treninguri care sunt nu numai confortabile, ci și ceva în care te poți simți prezentabil când ieși din casă. Aici este momentul în care colecția de treninguri de pe JADU.ro își face apariția.

  

 CUMPARA                                                                                                      CUMPARA 


  

 CUMPARA                                                                                                      CUMPARA 

Comentarii

Articole similare

Ce geanta se potriveste la adidasi?
Ce geanta se potriveste la adidasi?
În viața modernă, este aproape imposibil să supraviețuiești fără haine și pantofi confortabili în dulapul tău. Dupa o zi lunga de stat in picioare sau de umblat in stanga si in dreapta, trebuie să ne...